İYİ Parti İzmir Milletvekili , Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Twitter'daki hesabı üzerinden, bildiri için “Bir tabip teğmen olarak altına imzamı atıyorum" derken
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bildiriyi kınıyarak yapılana zevzeklik dedi.
Akşener, yaptığı açıklamada emekli amirallerin bildirisine tepki gösterdi ve demokrasilerde iktidar değişikliklerinin sandıktan geçtiğine dikkat çekti.
Akşener, "Bu tür gece yarısı emekli silahlı bürokrasinin yaptığı açıklamalar, muhtıraları hatırlatır. İktidar partisine bunun üzerinde tepinme fırsatı yaratmıştır. Kişisel fikrimi söylüyorum; bu bir zevzekliktir" dedi.
Akşener, açıklamasında;
“Anlaşılıyor ki bu bildiri Montrö için yapılmış. Biz İyi Parti olarak Meclis Başkanının açıklaması üzerine sert tepki gösterdik. Ardından iktidar da bu açıklamaya tepki gösterdi, Meclis Başkanı da amacının bu olmadığını, yanlış anlaşıldığını söyledi. Hal böyle iken 15 gün sonra bu zevzeklik neyin nesi? Biz, milletimizin yanındayız” dedi.
bursa bayan escort mudanya escort
bursa bayan escort altıparmak escort
bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort alanya escort bayan antalya eskort eskişehir escort mersin escort alanya escort bodrum escort bayan alanya transfer